top of page
dome_home_photos.jpg

Купувајте

Ова е дизајнот од 150 квадратни метри, овој пакет ќе ги придобие сите дополнителни вода + електрични цртежи и информации + 3 ревизии со вклучена куповна цена

150 квадратни метри + 3 ревизии

SKU: 150sqmsku
€650,00Price

    Останете информирани!

    ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА НАШИОТ  ЛИСТА ЗА ПОПШТАЊЕ

    Претплатете се на нашите билтени за да ги добивате најновите ажурирања и попусти директно во вашето сандаче.

    Ви благодариме за претплатата!

    bottom of page