top of page
dome_home_photos.jpg

ПРОДАВНИЦА

Детали за дизајн

Сите дизајни имаат можности да бидат зграда на едно ниво или двојно ниво, ние можеме да работиме со кој било редизајн во рамките на ограничувањата на нашиот принцип на октагон, имаме внатрешен консултант за дизајн/архитект и графички уметник/експерт за анимација кој може повторно да работи на вашата саканите спецификации, работиме и со Investor's on Design's за повеќекратно сместување во воздух и пакети за организација, во моментов работиме во 42 земји и ја прошируваме нашата база на клиенти, а исто така растеме со знаењето стекнато со сите различни географски локации. ние сме надворешно размислување и надворешно растечка Прогресивна компанија и сме подготвени да работиме и да стекнеме знаење од различни сектори за еко домови, ние цврсто веруваме дека здравиот дом е здрав начин на живот во домот и води до основна и урамнотежена личност и околина. Ве молиме, не двоумете се во секој случај да седнете со нас и да разговарате за тоа како можеме да ви помогнеме да продолжите понатаму од денес и за генерациите што доаѓаат.

bottom of page