top of page
Screen-Shot-2017-01-24-at-8.41.55-AM.png

ОКТАГОН  ЖИВЕЕЊЕ

Октагоналните дизајни на домови се засноваат на античките и езотерични и енергетски форми

Што правиме..

Нашите октагонни домови започнуваат од повремени / повремено сместување на парови, сè до Проектот на ниво на инвеститор, Air B&B и пошироко, нудиме целосна сеопфатна консултативна услуга од почеток до завршување.

Во моментов работиме со клиенти од 42 географски локации и досега не најдовме никакви инхибитивни фактори. Се гордееме што ја донесовме вашата лавра на парче хартија до 2d/3d план и до целосен 3d анимиран рендер

uu.png

Целта на нашите дизајни овде во Ocatgon Living е да го максимизираме просторот и да ви помогнеме со сите позитиви на живеењето во дом од октагон, ние го направивме ова наша мисија. 

6.1CC.jpg

ДИЗАЈНИ НА ПРОДАВНИЦИ

Сите дизајни имаат опции да бидат зграда на едно ниво или двојна или дури и тројна  нивоа.

Останете информирани!

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА НАШИОТ  ЛИСТА ЗА ПОПШТАЊЕ

Претплатете се на нашите билтени за да ги добивате најновите ажурирања и попусти директно во вашето сандаче.

Ви благодариме за претплатата!

bottom of page