top of page
dome_home_photos.jpg

Купувајте

Прикажаниот план е само за илустрација, 250 квадратни метри може да биде на едно ниво или 2 спрата, вклучително на овој пакет е 3 ревизии за планирање на дополнителни ревизии со дополнителни трошоци, плановите за електрична енергија и вода итн се достапни со вашето купување...

250 квадратни метри + 3 ревизии

SKU: 250sqmsku
€750,00Price

    Останете информирани!

    ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА НАШИОТ  ЛИСТА ЗА ПОПШТАЊЕ

    Претплатете се на нашите билтени за да ги добивате најновите ажурирања и попусти директно во вашето сандаче.

    Ви благодариме за претплатата!

    bottom of page