top of page
dome_home_photos.jpg

Купувајте

дизајнот од 350 квадратни метри доаѓа со целосна електрична и вода pdf + овој дизајн може да биде или едно ниво или 2 ката..исто така овој дизајн доаѓа со 4 ревизии...

350 квадратни метри + 4 ревизии

€1.000,00Price

    Останете информирани!

    ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА НАШИОТ  ЛИСТА ЗА ПОПШТАЊЕ

    Претплатете се на нашите билтени за да ги добивате најновите ажурирања и попусти директно во вашето сандаче.

    Ви благодариме за претплатата!

    bottom of page