top of page
dome_home_photos.jpg

Купувајте

Дизајнот од 350 квадратни метри може да биде дизајн на единечен или втор кат + покрај тоа, може да биде и во нашиот дизајн Fmily Pod, исто така, доаѓа со целосна електрична + вода Pdf и 6  Ревизии

350+ квадратни метри +6 ревизии

SKU: 350sqm+sku
€1.500,00Price

    Останете информирани!

    ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА НАШИОТ  ЛИСТА ЗА ПОПШТАЊЕ

    Претплатете се на нашите билтени за да ги добивате најновите ажурирања и попусти директно во вашето сандаче.

    Ви благодариме за претплатата!

    bottom of page