top of page
dome_home_photos.jpg

Купувајте

Ова е 70 квадратни метри и во согласност со пакетот Купување ќе имате можност за 2 ревизии...комплетниот пакет доаѓа со цртежи за електрична енергија + водовод итн и сите дополнителни информации...

70 квадратни метри + 2 ревизии

SKU: 70sqmsku
€450,00Price

    Останете информирани!

    ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА НАШИОТ  ЛИСТА ЗА ПОПШТАЊЕ

    Претплатете се на нашите билтени за да ги добивате најновите ажурирања и попусти директно во вашето сандаче.

    Ви благодариме за претплатата!

    bottom of page